Cara Ngadamel Obat Herbal Kanggo Mencret

By | January 6, 2015

Cara Ngadamel Obat Herbal Kanggo Mencret

Cara Ngadamel Obat Herbal Kanggo MencretUpami anjeun ngagaduhan panyawat mencret, anjeun teu kedah waka waka meser obat ti warung, kumargi ayeuna tos aya ramuan obat herbal anu dijamin langkung manjur tibatan obat dokter. Pami panyawat diubaran ku obat herbal, pastina langkung aman teu hawatos ngaleueut obat ti warung atanapi ti apotek anu bakal aya efek samping kangge kapayuna.

Langsung wae, abdi bade ngajelaskeun kumaha cara ngadamel obat herbal kanggo mencret. Ieu resep abdi kenging ti turun temurun.

Bahan-bahan anu di siapkeun kangge bahan obat herbal :

  1. Pucuk Daun Jambu
  2. Koneng
  3. Uyah

Carana nyaeta lebetkeun koneng saageung kaleci sareng uyah kana buntelan pucuk daun jambu. Teras gayem dugi ka kenging caina. Biasana saatos ngaemam obat herbal ieu, panyawat mencret oge langsung damang. Sok we cobian. Tapi pami teu damang mah biasa we enggal parios ka puskesmah atnapi dokter anu paling caket. Bilih panyawatna tos parah.

Hatur nuhun ti www.ahlinyaobatherbal.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *